استفاده از اسکوپ سنگ در نما کاری ساختمان بسیار رایج بوده و از جمله قطعات پر استفاده در این حوزه از صنعت است. استفاده از سنگ برای زیبا سازی نمای ساختمان ها جلوه ای زیبا و بی نظیر به ساختمان ها میدهد . در واقع انسجام ساختمان از نظر زیبایی شناسی و از لحاظ معماری توسط این وسیله و نمای آن صورت میگیرد . استفاده از این جنس در نما کاری میتواند مزایای زیادی داشته باشد. از جمله این که باعث میشود در شهرهای پر جمعیت که آلودگی هوا زیاد است ، به راحتی بتوان آن را تمیز کرد. ساختمان هایی که نمای آنها از این جنس باشند ، نسبت به مصالح دیگر دیرتر کثیف میشوند و در واقع استفاده از آن به گونه ای باعث میشود ساختمانها هویتی معنا دار پیدا کنند. البته باید این موضوع را نیز مد نظر داشت که کار با این مصالح به صورت اصولی انجام شده باشد ؛ زیرا سنگ کاری غیر اصولی میتواند مشکلات بسیار زیادی را در آینده به وجود بیاورد . یکی از اصول مربوط به این کار ، استفاده کردن از اسکوپ سنگ میباشد . این محصول به شکلی هوشمندانه طراحی شده است تا بتوان بدون هیچ گونه آسیبی به نمای ساختمان ، مصالح را محکم کرده و از سقوط آنها جلوگیری کرد . اسکوپ سنگ از بی نقص ترین روش ها برای محکم کاری این نوع و جلوگیری از سقوط آنها میباشد . این موضوع باعث شده تا در نما کاری ساختمان های چند طبقه فقط از اسکوپ سنگ استفاده شود و روش هایی مانند پیچ و مهره مختص به نما های قبلی بوده که از اسکوپ سنگ نما در آنها استفاده نشده است.
اسکوپ پروانه ای
برای نصب اسکوپ سنگ پروانه ای در پشت سنگ ابتدا باید شیاری 45 درجه در پشت آن ایجاد کنیم و بعد با قرار دادن سنگ اسکوپ پروانه ای در پشت سنگ و ریختن ملات در پشت آن ، باعث میشود که این اسکوپ نما به ملات چسبیده و مانع افتادن آنها خواهد شد. برای ساختمانهایی که در آنها از سنگ نما استفاده شده است و اسکوپ صورت نگرفته باید چه کار کنیم ؟
راه حل ساده است. برای رفع این مشکل توسط پیچ و رول پلاک مصالح را اسکوپ کرده تا بااین کار از افتادن آنهایی که در نما هستند، در صورت خشک شدن ملات پشت آن و یا تکانه های ساختمان جلوگیری کنیم . برای انجام این کار باید نکته ای را رعایت کنیم و آن این است که ابتدا باید حتما نبشی مناسب را در زیر مصالح موجود در نما قرار دهیم، زیرا قرار دادن نبشی سبب خواهد شد که نبشی بار نما را به سازه منتقل کند.